icon-search
icon-search

Swiss Arabian 
46 Tahun pengalaman. 1 Matlamat.  

Memetik kata pengasas jenama Swiss Arabian, "Ketika saya mulakan jenama Swiss Arabian pada tahun 1974, ianya membawa makna kebergantungan, kebolehpercayaan, dan integriti" 

Kami memahami keperluan anda untuk mempunyai wangian yang membuatkan anda terpesona dengan kualiti wangian unik yang tahan lebih lama untuk anda mengerjakan ibadah solat dan Haji.

Oleh itu, kami menggunakan ramuan yang terbaik untuk memberikan anda aroma wangian untuk menambat hati anda. Berbekalkan pengalaman selama 46 tahun kami percaya kami telah mencipta wangian unggul khas yang terbaik untuk anda. 


Wangian Premium. Harga berpatutan. 

Wangian Swiss Arabian adalah wangian Premium berkualiti yang direka khas dengan harga berpatutan; wangian unik yang tahan lebih lama untuk anda mengerjakan ibadah solat dan Haji.

Dalam setiap botol wangian kami anda akan dapat menikmati aroma eksotik terbaik dari Timur dan Barat yang tiada tandingan.

Inventori yang luas. Sentiasa ada untuk anda.

Dengan lebih dari 100 rekaan wangian di dalam inventori kami, 7 kategori wangian unik, kami menghasilkan lebih dari 35 juta wangian setiap tahun.

Kami mencipta wangian premium khas yang terbaik untuk anda dengan teliti, sesuai untuk apa jenis aktiviti.

Wangian pemenang anugerah, dan disahkan oleh ISO.

Wangian Swiss Arabian di eksport kepada lebih dari 80 negara dan telah memenangi pelbagai jenis anugerah dan disahkan oleh ISO. Kami mempunyai lebih dari 1,000 orang pekerja yang berpengalaman dalam bidang mencipta wangian eksklusif. Kami percaya wangian khas kami adalah pilihan tepat untuk anda, ianya akan membuatkan anda terpesona walaupun ketika anda tidak memakainya.

       

Perjalanan Wangian Swiss Arabian

 


Your cart is currently empty.
Continue shopping